Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadslid, oud-wethouder en oud-statenlid Veugen overleden

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 17:05

Raadslid,oud-wethouder en oud-Statenlid Piet Veugen uit Sittard is overleden.

Dat meldt de gemeente Sittard-Geleen op haar website. De gemeente roemt Veugen als "Een politicus, die zich ook buiten de politiek op alle mogelijke manieren heeft weten in te zetten voor de stad."

Partijen
Alhoewel hij al sinds de jaren tachtig politiek actief was, kwam Veugen pas in 1998 in de toenmalige gemeente Sittard in de gemeenteraad. In zijn politieke loopbaan wisselde hij regelmatig van partij. Hij begon in de jaren tachtig voor het CDA, maar stapte op een gegeven moment over naar de
Ouderenpartij. Voor die partij zat hij ook in Provinciale Staten. In Sittard-Geleen was hij namens de Ouderenpartij van 2003 tot 2006 wethouder Seniorenzaken.

In oktober vorig jaar wisselde Veugen voor het laatst van partij en keerde hij terug naar het CDA. Piet Veugen is 83 jaar geworden. De uitvaart is dinsdag in de Petruskerk in Sittard.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen