Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadslid, oud-wethouder en oud-statenlid Veugen overleden

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 17:05

Raadslid,oud-wethouder en oud-Statenlid Piet Veugen uit Sittard is overleden.

Dat meldt de gemeente Sittard-Geleen op haar website. De gemeente roemt Veugen als "Een politicus, die zich ook buiten de politiek op alle mogelijke manieren heeft weten in te zetten voor de stad."

Partijen
Alhoewel hij al sinds de jaren tachtig politiek actief was, kwam Veugen pas in 1998 in de toenmalige gemeente Sittard in de gemeenteraad. In zijn politieke loopbaan wisselde hij regelmatig van partij. Hij begon in de jaren tachtig voor het CDA, maar stapte op een gegeven moment over naar de
Ouderenpartij. Voor die partij zat hij ook in Provinciale Staten. In Sittard-Geleen was hij namens de Ouderenpartij van 2003 tot 2006 wethouder Seniorenzaken.

In oktober vorig jaar wisselde Veugen voor het laatst van partij en keerde hij terug naar het CDA. Piet Veugen is 83 jaar geworden. De uitvaart is dinsdag in de Petruskerk in Sittard.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen