Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadsleden zingen en dansen voor start vergadering

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 7:21

De raadsvergadering in Horst aan de Maas begon deze week anders dan andere vergaderingen: vooraf gingen de raadsleden uit hun dak en dansten en zongen ze mee met muziek.

Dit jaar viert de gemeente haar 800-jarig bestaan.

Ontstaan herdenken
Met verschillende activiteiten wordt het ontstaan van de verschillende kernen herdacht. Daarom beginnen raadsvergaderingen in 2019 met een activiteit, zo ook dinsdag.

Bon Jovi
De raadsleden kregen een korte cursus aerobics van een sportinstructeur om hen in beweging te krijgen. De politici en burgemeester Ryan Palmen zongen en dansten fanatiek mee op het nummer Livin on a Prayer van Bon Jovi, zo is te zien in een video op lokale nieuwssite Omroep Horst aan de Maas.

[iframe:]

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen