Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadpop wederom afgelast vanwege pandemie

Geplaatst opwoensdag 21 april 2021 - 13:26

De zesde editie van muziekfestival Raadpop in Nederweert kan ook dit jaar niet doorgaan vanwege de coronapandemie.

Dat laat de organisatie woensdag weten.

Onzekerheden
De organisatie zette in 2020 al een streep door het evenement en verplaatste de zesde editie naar het weekend van 4 en 5 juni dit jaar. Wederom gooit corona roet in het eten. Ondanks ontwikkelingen op het gebied van sneltesten en vaccinaties zijn er te veel onzekerheden om in juni een verantwoord festival neer te zetten, zegt de organisatie.

Lees ook: Raadpop met Racoon, Di-Rect en Maan verplaatst naar 2021

Op naar 2022
"Het heeft wat langer geduurd, maar we wilden alle ontwikkelingen afwachten. Allemaal heel begrijpelijk maar daardoor niet minder teleurstellend. Gelukkig mogen we vooruitkijken naar 2022 om samen met Bospop een mooi festival te organiseren", aldus voorzitter Rolf Verheijen van Raadpop.

Alle ticketkopers krijgen hun geld teruggestort.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen