Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadpop met Racoon, Di-Rect en Maan verplaatst naar 2021

Geplaatst opvrijdag 17 juli 2020 - 13:04

Vanwege de uitbraak van het coronavirus kon Raadpop dit jaar niet doorgaan in Nederweert. De organisatie heeft nu goed nieuws: de zesde editie wordt in 2021 alsnog gehouden.

Het festival vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op het Raadhuisplein in Nederweert.

Even geduld
"We hebben jullie even om geduld moeten vragen, zodat we op de achtergrond alle voorbereidingen konden treffen", stelt de organisatie in een persbericht. "Maar inmiddels kunnen we goed nieuws melden: het volledige programma van Raadpop 2020 wordt meegenomen naar 2021." Dat betekent dat ook de Nederlandse bands Racoon, Di-Rect, Maan en Nona volgend jaar in Nederweert te zien zullen zijn.

Lees ook: Gered Raadpop strikt Maan, Di-Rect en Racoon

Samenwerking
De samenwerking met Bospop, dat eerder dit jaar besloot haar kleine broer te hulp te schieten toen het festival afgeblazen dreigde te worden, wordt daarmee in 2021 voortgezet.

De vrijdag zal gehost worden door Bospop. Bezoekers moeten daarvoor entree betalen. De zaterdag is wel gratis toegankelijk. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen