Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadpop met Racoon, Di-Rect en Maan verplaatst naar 2021

Geplaatst opvrijdag 17 juli 2020 - 13:04

Vanwege de uitbraak van het coronavirus kon Raadpop dit jaar niet doorgaan in Nederweert. De organisatie heeft nu goed nieuws: de zesde editie wordt in 2021 alsnog gehouden.

Het festival vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op het Raadhuisplein in Nederweert.

Even geduld
"We hebben jullie even om geduld moeten vragen, zodat we op de achtergrond alle voorbereidingen konden treffen", stelt de organisatie in een persbericht. "Maar inmiddels kunnen we goed nieuws melden: het volledige programma van Raadpop 2020 wordt meegenomen naar 2021." Dat betekent dat ook de Nederlandse bands Racoon, Di-Rect, Maan en Nona volgend jaar in Nederweert te zien zullen zijn.

Lees ook: Gered Raadpop strikt Maan, Di-Rect en Racoon

Samenwerking
De samenwerking met Bospop, dat eerder dit jaar besloot haar kleine broer te hulp te schieten toen het festival afgeblazen dreigde te worden, wordt daarmee in 2021 voortgezet.

De vrijdag zal gehost worden door Bospop. Bezoekers moeten daarvoor entree betalen. De zaterdag is wel gratis toegankelijk. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen