Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)

OR L1 verliest kort geding over benoeming directeur

Directeur Peter Elbers van L1 mag blijven. De ondernemingsraad heeft te lang gewacht met uitbrengen van advies over de benoeming van Elbers.

Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)
Directeursrel: L1-personeel en RvC recht tegenover elkaar

Een rechter moet het conflict tussen de Raad van Commissarissen van L1 en de ondernemingsraad (OR) van de omroep beslechten. De benoeming van Peter Elbers tot directeur zorgde voor een dispuut, dat ook donderdag voor de rechter niet werd opgelost.

Peter Elbers L1-directeur_HD
Crisisgesprek levert niets op: OR L1 stapt naar rechter

De ondernemingsraad van regionale omroep L1 stapt naar de rechter. De OR wil dat de benoeming van de nieuwe directeur Peter Elbers ongedaan wordt gemaakt.

L1
OR L1 eist intrekken benoeming nieuwe directeur

De benoeming van Peter Elbers als directeur van L1 is in strijd met de wet. Dat stelt de ondernemingsraad van de regionale publieke omroep L1. De OR eist dat de benoeming van Elbers vóór woensdagmiddag wordt ingetrokken.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Commissarissen L1: 'We kunnen alles weerleggen'

De Raad van Commissarissen van L1 herkent zich absoluut niet in de kritiek van de ondernemingsraad op de gang van zaken rond het vertrek van de twee directeur/bestuurders van de omroep.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
Personeel L1 zegt vertrouwen op in commissarissen

Er is een conflict ontstaan tussen de Raad van Commissarissen (RvC) en het personeel van de regionale omroep L1. Reden is het gedwongen vertrek van de twee directeuren/bestuurders van de omroep.

Regionale omroep L1 heeft nieuwe Raad van Commissarissen

Regionale omroep L1 heeft een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC).

Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Albert Verlinde is dinsdag toegetreden tot de Raad van Commissarissen van congrescentrum MECC in Maastricht.

ANP
Beleggers voelen ING aan tand over beloning topman Hamers

ING heeft op zijn aandeelhoudersvergadering veel kritiek en vragen over zich heen gekregen over het inmiddels ingetrokken voorstel over een forse salarisverhoging voor topman Ralph Hamers uit Simpelveld.

ANP
ING trekt omstreden salarisvoorstel topman Ralph Hamers in

De omstreden salarisverhoging van ING-topman Ralph Hamers uit Simpelveld gaat niet door.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten