Overslaan en naar de inhoud gaan

Raad Maasgouw verhuist naar Maasbracht

Geplaatst opdonderdag 26 juli 2018 - 14:40

Na een verbouwing van een half jaar gaat het gemeentehuis van Maasgouw in Maasbracht weer open.

Met de verhuizing verhuist de gemeenteraad ook van Heel naar Maasbracht.

Fusiegemeente
De raad vergaderde daar sinds de gemeente in 2007 ontstond uit een fusie van de gemeenten Thorn, Maasbracht en Heel. De eerste vergadering in de nieuwe raadszaal is in september. Het Maasbrachtse gemeentehuis werd verbouwd om alle gemeentelijke diensten samen te voegen onder één dak.

Containers
De gemeente-ambtenaren werkten de afgelopen maanden in containers. Zij verhuizen vrijdag en maandag naar hun vernieuwde werkplekken, op dinsdag 31 juli zijn de inwoners veer welkom in het gemeentehuis.

Het tijdelijk gemeentehuis van Maasgouw
Foto: Erwin Minkenberg

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen