Overslaan en naar de inhoud gaan

Raad Beek wil tweede termijn Van Basten-Boddin

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 10:52

De gemeenteraad van Beek wil dat burgemeester Christine van Basten-Boddin een tweede ambtstermijn krijgt. De raad heeft dat donderdagavond in een niet openbaar deel van de raadsvergadering besloten.

De ambtstermijn van burgemeester Van Basten-Boddin loopt af op 15 februari 2022.

De aanbeveling van de Beekse raad gaat naar gouverneur Remkes, die de aanbeveling op zijn beurt doorstuurt naar de minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarna kan de herbenoeming bij Koninklijk Besluit kan plaatsvinden.

Langer doorgaan
Burgemeester Christine van Basten-Boddin reageert verheugd op de aanbeveling van de gemeenteraad: "Ik voel mij trots en vereerd dat de raad mij het vertrouwen geeft om aan een tweede periode te beginnen. Iedere dag zet ik mij met enorm veel plezier en toewijding in voor Beek. Het is een voorrecht om het burgemeestersambt te mogen bekleden in deze ondernemende gemeente waar ik me zo thuis voel. Daar wil ik graag nog langer mee doorgaan."

Lees ook: Burgemeester Beek ziet af van rol bij stichting

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen