Overslaan en naar de inhoud gaan

Quote: Koster wederom meest succesvolle jonge ondernemer

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 7:18

Stijn Koster is de lijstaanvoerder in de Quote 100 van dit jaar, de lijst van de meest succesvolle Nederlandse ondernemers jonger dan 40 jaar.

De in Heerlen geboren Koster kan volgens het magazine bogen op een vermogen van zo'n slordige 200 miljoen euro.

Niets te klagen
De 36-jarige Koster zegt tegen Quote dan ook 'niets te klagen te hebben'. De ICT-ondernemer verkocht in 2018 zijn hostingbedrijf aan een Franse spelletjesgigant. Daarbij bedong Koster een regeling waar hij nu nog dagelijks de vruchten van plukt: het bedrijf boekt goede resultaten doordat gamers in coronatijd massaal gebruik maken van de spelletjesdiensten, legt Quote uit.

Lees ook: Verschuivingen in top 3: dit zijn nu de rijkste Limburgers

Groeien
De verwachting is dan ook dat Koster, die nu in Rotterdam woont, zijn vermogen alleen maar zal zien groeien. Vorig jaar leidde hij ook al de lijst van meest succesvolle jonge ondernemers. In de Quote 500, de ranglijst van alle Nederlandse ondernemers, stond Koster eind 2019 op de 296ste plek met een vermogen van zo'n 150 miljoen euro.

Roda JC
Koster heeft ook een aanzienlijke vinger in de pap bij voetbalclub Roda JC. In oktober 2019 redde hij samen met onder meer Roland Hogenelst de club van de ondergang. Hogenelst is intussen vertrokken, maar het is nu de bedoeling dat Koster samen met beurshandelaar Roger Hodenius en beleggingsmaatschappij Mercurius de financiële kar gaat trekken bij de Koempelclub.

Lees ook: Huwelijk Korotaev en Roda JC ten einde

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen