Overslaan en naar de inhoud gaan

Quinty Schoens vierde in sprint triatlon Funchal

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 15:07

Quinty Schoens is bij de ETU sprint triatlon in het Portugese Funchal als vierde geƫindigd.

De triatlete uit Stein kwam na 750 meter zwemmen bij de eersten uit het water en lag na 20 kilometer fietsen op de vierde plaats op enkele seconden van het leidende trio.

Die positie wist zij in de afsluitende vijf kilometer hardlopen vast te houden. De Duitse triatlete Lisa Tertsch was verreweg de snelste loopster en won de wedstrijd met bijna een minuut voorsprong op haar naaste concurrenten.

Marco van der Stel uit Sittard moest bij de mannen genoegen nemen met een 21e plaats, Youri Keulen uit Spaubeek kwam als 35e over de finish. Van der Stel had na het afwerken van de drie onderdelen van de sprint triatlon een minuut en veertig seconden achterstand op Rostislav Pevtsov uit Azerbeidzjan en de Brit Samuel Dickinson. Het tweetal had precies 52 minuten nodig voor het zwemmen, fietsen en hardlopen. Youri Keulen noteerde een totaaltijd van 54 minuten en 24 seconden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen