Overslaan en naar de inhoud gaan

Quinty Schoens vierde in sprint triatlon Funchal

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 15:07

Quinty Schoens is bij de ETU sprint triatlon in het Portugese Funchal als vierde geëindigd.

De triatlete uit Stein kwam na 750 meter zwemmen bij de eersten uit het water en lag na 20 kilometer fietsen op de vierde plaats op enkele seconden van het leidende trio.

Die positie wist zij in de afsluitende vijf kilometer hardlopen vast te houden. De Duitse triatlete Lisa Tertsch was verreweg de snelste loopster en won de wedstrijd met bijna een minuut voorsprong op haar naaste concurrenten.

Marco van der Stel uit Sittard moest bij de mannen genoegen nemen met een 21e plaats, Youri Keulen uit Spaubeek kwam als 35e over de finish. Van der Stel had na het afwerken van de drie onderdelen van de sprint triatlon een minuut en veertig seconden achterstand op Rostislav Pevtsov uit Azerbeidzjan en de Brit Samuel Dickinson. Het tweetal had precies 52 minuten nodig voor het zwemmen, fietsen en hardlopen. Youri Keulen noteerde een totaaltijd van 54 minuten en 24 seconden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen