Overslaan en naar de inhoud gaan

Quinty Schoens vierde in sprint triatlon Funchal

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 15:07

Quinty Schoens is bij de ETU sprint triatlon in het Portugese Funchal als vierde geëindigd.

De triatlete uit Stein kwam na 750 meter zwemmen bij de eersten uit het water en lag na 20 kilometer fietsen op de vierde plaats op enkele seconden van het leidende trio.

Die positie wist zij in de afsluitende vijf kilometer hardlopen vast te houden. De Duitse triatlete Lisa Tertsch was verreweg de snelste loopster en won de wedstrijd met bijna een minuut voorsprong op haar naaste concurrenten.

Marco van der Stel uit Sittard moest bij de mannen genoegen nemen met een 21e plaats, Youri Keulen uit Spaubeek kwam als 35e over de finish. Van der Stel had na het afwerken van de drie onderdelen van de sprint triatlon een minuut en veertig seconden achterstand op Rostislav Pevtsov uit Azerbeidzjan en de Brit Samuel Dickinson. Het tweetal had precies 52 minuten nodig voor het zwemmen, fietsen en hardlopen. Youri Keulen noteerde een totaaltijd van 54 minuten en 24 seconden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen