Overslaan en naar de inhoud gaan

Quinn Hansen en Sven Schroeten Buuttekampioenen 2015

Geplaatst opzaterdag 7 februari 2015 - 18:08

Quinn Hansen (14) uit Herkenbosch en Sven Schroeten (12) uit Stramproy mogen zich Limburgs jeugdbuuttekampioen 2015 noemen.

Zij veroverden de titel tijdens de finale van de 45ste editie van de Limburgse Jeugdkampioenschappen Buutterednen, zaterdag in het Baekerhoes in Maasbracht-Brachterbeek.

Introductiekamp en Jodelahiti
Quinn won - voor de derde keer alweer - met zijn buut 'Introductiekamp... Waat eine ramp!' de titel in de categorie jongeren (ouder dan twaalf jaar), Sven werd met de buut 'Jodelahiti' de winnaar in de categorie jeugd (tot en met twaalf jaar).

Jongste deelnemer
De jongste deelnemer was dit jaar de zesjarige Sem de Wilde uit Velden, die met 'Miene Pap' een derde prijs veroverde.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Top Limburgse buuttewereld houdt try-out in Roggel
Ger Koopmans te zien in 'Russisch' filmpje
Prins Daan, Daan, Daan, Daan, Daan, Daan, Daan en Daan
Gekke Maondaag in Velden en Grubbenvorst
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen