Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Quad veroorzaakt ernstig ongeluk A73, zeven gewonden

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 20:38

Op de A73 is zaterdagavond een ernstig ongeluk gebeurd waarbij zeven personen gewond zijn geraakt.

Het ongeluk waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, gebeurde rond 20:00 uur ter hoogte van Swalmen in de richting van Roermond.

Quad
Aan één van de auto's hing een aanhanger met daarop een quad. De quad viel van de aanhanger op de weg, waarna de andere voertuigen hiervoor moesten uitwijken. Daardoor zijn zeker vijf auto's betrokken geraakt bij het ongeval. Dit ging gepaard met snelheden rond de 120 kilometer per uur.

Foto: Fer Traugott

Vangrail
Bij het ongeval zijn elf personen betrokken. Zeven personen zijn gewond geraakt, waarvan drie ernstig gewond. Zij zijn uit de auto geslingerd en in de vangrail terecht gekomen.

Foto: Track '88

Mobiel medisch team
Een mobiel medisch team van het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen moest ter plekke komen om één ernstig gewonde mee te nemen naar het ziekenhuis. Deze is onder politiebegeleiding met spoed weggereden. De andere slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

Foto: Fer Traugott

Afgesloten
De A73 is in zuidelijke en noordelijke richting afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de afrit Swalmen, door Swalmen heen.

Video: Fer
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen