Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Quad veroorzaakt ernstig ongeluk A73, zeven gewonden

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 20:38

Op de A73 is zaterdagavond een ernstig ongeluk gebeurd waarbij zeven personen gewond zijn geraakt.

Het ongeluk waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, gebeurde rond 20:00 uur ter hoogte van Swalmen in de richting van Roermond.

Quad
Aan één van de auto's hing een aanhanger met daarop een quad. De quad viel van de aanhanger op de weg, waarna de andere voertuigen hiervoor moesten uitwijken. Daardoor zijn zeker vijf auto's betrokken geraakt bij het ongeval. Dit ging gepaard met snelheden rond de 120 kilometer per uur.

Foto: Fer Traugott

Vangrail
Bij het ongeval zijn elf personen betrokken. Zeven personen zijn gewond geraakt, waarvan drie ernstig gewond. Zij zijn uit de auto geslingerd en in de vangrail terecht gekomen.

Foto: Track '88

Mobiel medisch team
Een mobiel medisch team van het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen moest ter plekke komen om één ernstig gewonde mee te nemen naar het ziekenhuis. Deze is onder politiebegeleiding met spoed weggereden. De andere slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

Foto: Fer Traugott

Afgesloten
De A73 is in zuidelijke en noordelijke richting afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de afrit Swalmen, door Swalmen heen.

Video: Fer
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen