Overslaan en naar de inhoud gaan

Quad over de kop in Heerlen, bestuurder gewond

Geplaatst opvrijdag 26 juni 2015 - 10:33

Een 20-jarige man uit Brunssum is donderdagavond gewond geraakt toen hij op zijn quad aan de politie probeerde te ontsnappen. Hij botste tegen een paaltje en vloog over de kop.

Een groep mannen op crossmotoren trok donderdagavond in Heerlen doelbewust de aandacht van surveillerende agenten. Ze staken hun middelvinger naar de politie op en deden een wheelie.

Paaltje
Toen de agenten de groep even later opnieuw tegenkwamen, wilden ze de mannen op hun gedrag aanspreken. Zij gingen er echter op hun crossmotoren vandoor.

De bestuurder van de quad probeerde tussen twee paaltjes door het fietspad op te rijden om zo aan de politie te ontsnappen. Hij botste met één van zijn voorwielen tegen een paaltje en vloog daardoor over de kop.

Gewond
De quad kwam na de koprol boven op de bestuurder terecht. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij een gekneusde heup te hebben.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewonden door aanrijding met gestolen auto in Brunssum
Auto op de kop in Brunssum, drie gewonden
Gewonde bij aanrijding met brandweerwagen
Zwaargewonde bij aanrijding in Brunssum
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen