Overslaan en naar de inhoud gaan

PVV-voorman Heemels nu ook van Twitter verdwenen

Geplaatst opvrijdag 5 februari 2016 - 19:14

Eerder deze week kondigde hij al zijn vertrek aan uit het Limburgs parlement, maar nu is PVV-voorman Michael Heemels ook van Twitter verdwenen.

De lijsttrekker van de Limburgse afdeling van Partij voor de Vrijheid, ook perswoordvoerder van Geert Wilders, heeft zijn Twitteraccount verwijderd.

Deze pagina bestaat niet
Wie het profiel van de PVV'er wil bezoeken krijgt te zien dat 'deze pagina niet bestaat'. De bijna 4000 volgers van de politicus uit Herkenbosch moeten het nu dus zonder zijn felle tweets stellen.

Marteltweets
Het is overigens niet voor het eerst dat Heemels zijn sporen op Twitter wist. Ruim een jaar geleden raakte de PVV'er nog in opspraak nadat hij op het sociale medium goedkeurend sprak over martelingen door de Amerikaanse geheime dienst. Na een stortvloed aan kritiek verwijderde Heemels zijn tweets.

Integriteit
Heemels kondigde donderdag zijn vertrek als Statenlid en PVV-fractievoorzitter aan. De politicus voerde als reden aan dat er binnen zijn eigen fractie getwijfeld werd aan zijn integriteit. "Ik kan mij daar niet tegen verdedigen en wil niet de dupe worden van verdere beschadiging van mij als persoon", sprak Heemels in een verklaring. De PVV'er benadrukte dat zijn vertrek niets te maken heeft met het lopende onderzoek van een externe accountant naar een aantal betalingen die hij deed als penningmeester van de fractie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen