Overslaan en naar de inhoud gaan

PvdA'er Lei Hermans uit Kerkrade overleden

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2015 - 22:13

In Kerkrade is oud-wethouder Lei Hermans overleden. Hij is 78 jaar geworden.

Hermans, van huis uit beroepskeuzeadviseur, was in Kerkrade raadslid voor de PvdA. Hij was ook twee keer wethouder, de eerste keer van 1978 tot 1982 en daarna van 1986 tot 1990.

'Zeer betrokken'
Wethouder Jo Bok, die Hermans als wethouder van nabij heeft meegemaakt, omschrijft de PvdA'er als 'een socialist van de oude stempel, oprecht begaan met de mensen en zeer betrokken'. "Een man die als sociaal-democraat geboren werd."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Maastrichts oud-raadslid Mia Ebbelink overleden
Raad in Kerkrade wil reële cijfers parkeren
Opvolger overleden wethouder Peel en Maas bekendgemaakt
Overleden wethouder ereburger Peel en Maas
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen