Overslaan en naar de inhoud gaan

PvdA Landgraaf stelt vragen over extra uur Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2015 - 23:30

De PvdA in Landgraaf wil graag weten of Pinkpop daadwerkelijk iedere dag een uur langer doorgaat komend jaar.

De politieke partij heeft daarover vragen gesteld aan het college omdat er verwarring over het extra uur is ontstaan.

Burgemeester Vlecken
De PvdA vindt het vooral vreemd dat het dagelijks langer doorgaan nooit openbaar gepubliceerd is. Omdat burgemeester Raymond Vlecken wel aanwezig was bij de perspresentatie, waar Jan Smeets het nieuwtje bekend maakte, is er nu onduidelijkheid ontstaan bij de partij.

Bezwaar maken
De PvdA schrijft dat ze weliswaar sympathie heeft voor het uurtje extra, maar dat het wel kan leiden tot extra overlast voor omwonenden. Daarom vraagt de partij het college of er een vergunning is afgegeven, en zo ja, waarom die niet is gepubliceerd zodat omwonenden bezwaar konden maken.

Niet serieus genomen
Mocht de vergunning nog niet rond zijn dan vraagt de partij zich af of het wel zo slim was om het extra uurtje ten overstaan van de complete landelijke media te onthullen. De kans bestaat daardoor dat eventuele belanghebbenden die bezwaar maken, zich daardoor niet serieus genomen voelen, meent de PvdA.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ontslag Bedrijf Office Werk
PvdA'er krijgt hulp bij notitie over investeringsagenda
Pinkpop voorziet bezwaar uit buurt tegen vierde dag
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen