Overslaan en naar de inhoud gaan

PvdA Landgraaf stelt vragen over extra uur Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2015 - 23:30

De PvdA in Landgraaf wil graag weten of Pinkpop daadwerkelijk iedere dag een uur langer doorgaat komend jaar.

De politieke partij heeft daarover vragen gesteld aan het college omdat er verwarring over het extra uur is ontstaan.

Burgemeester Vlecken
De PvdA vindt het vooral vreemd dat het dagelijks langer doorgaan nooit openbaar gepubliceerd is. Omdat burgemeester Raymond Vlecken wel aanwezig was bij de perspresentatie, waar Jan Smeets het nieuwtje bekend maakte, is er nu onduidelijkheid ontstaan bij de partij.

Bezwaar maken
De PvdA schrijft dat ze weliswaar sympathie heeft voor het uurtje extra, maar dat het wel kan leiden tot extra overlast voor omwonenden. Daarom vraagt de partij het college of er een vergunning is afgegeven, en zo ja, waarom die niet is gepubliceerd zodat omwonenden bezwaar konden maken.

Niet serieus genomen
Mocht de vergunning nog niet rond zijn dan vraagt de partij zich af of het wel zo slim was om het extra uurtje ten overstaan van de complete landelijke media te onthullen. De kans bestaat daardoor dat eventuele belanghebbenden die bezwaar maken, zich daardoor niet serieus genomen voelen, meent de PvdA.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Ontslag Bedrijf Office Werk
PvdA'er krijgt hulp bij notitie over investeringsagenda
Pinkpop voorziet bezwaar uit buurt tegen vierde dag
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen