Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppy Bella doodgereden op zebrapad

Geplaatst opzaterdag 6 juli 2019 - 16:18

Een vier maanden oude puppy heeft een aanrijding door een scooter op een zebrapad niet overleefd.

Van de bestuurder van de scooter ontbreekt ieder spoor, zegt de eigenares van de omgekomen pup Bella op Facebook.

Rood
Het ongeval gebeurde maandagavond rond 22:30 uur, op de van de Rijksweg en de Groenstraat in Geleen. Volgens het baasje van Bella maakte de scooterrijder een U-bocht op de weg, en reed hij daarbij door het rood. Nadat hij het hondje had geraakt, ging de scooterrijder er vandoor.

Fataal
De aanrijding werd Bella niet meteen fataal. Het hondje leefde nog twee dagen, maar kwam woensdag uiteindelijk toch te overlijden.

Getuige
Volgens het baasje was een vrouw in een rode auto getuige van het ongeluk. " Zij heeft gewacht totdat het hondje naar de kant was gebracht en reed daarna verder", schrijft ze op Facebook. Ze hoopt dat de getuige zich meldt, om zo de dader te achterhalen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen