Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppy Bella doodgereden op zebrapad

Geplaatst opzaterdag 6 juli 2019 - 16:18

Een vier maanden oude puppy heeft een aanrijding door een scooter op een zebrapad niet overleefd.

Van de bestuurder van de scooter ontbreekt ieder spoor, zegt de eigenares van de omgekomen pup Bella op Facebook.

Rood
Het ongeval gebeurde maandagavond rond 22:30 uur, op de van de Rijksweg en de Groenstraat in Geleen. Volgens het baasje van Bella maakte de scooterrijder een U-bocht op de weg, en reed hij daarbij door het rood. Nadat hij het hondje had geraakt, ging de scooterrijder er vandoor.

Fataal
De aanrijding werd Bella niet meteen fataal. Het hondje leefde nog twee dagen, maar kwam woensdag uiteindelijk toch te overlijden.

Getuige
Volgens het baasje was een vrouw in een rode auto getuige van het ongeluk. " Zij heeft gewacht totdat het hondje naar de kant was gebracht en reed daarna verder", schrijft ze op Facebook. Ze hoopt dat de getuige zich meldt, om zo de dader te achterhalen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen