Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppy Bella doodgereden op zebrapad

Geplaatst opzaterdag 6 juli 2019 - 16:18

Een vier maanden oude puppy heeft een aanrijding door een scooter op een zebrapad niet overleefd.

Van de bestuurder van de scooter ontbreekt ieder spoor, zegt de eigenares van de omgekomen pup Bella op Facebook.

Rood
Het ongeval gebeurde maandagavond rond 22:30 uur, op de van de Rijksweg en de Groenstraat in Geleen. Volgens het baasje van Bella maakte de scooterrijder een U-bocht op de weg, en reed hij daarbij door het rood. Nadat hij het hondje had geraakt, ging de scooterrijder er vandoor.

Fataal
De aanrijding werd Bella niet meteen fataal. Het hondje leefde nog twee dagen, maar kwam woensdag uiteindelijk toch te overlijden.

Getuige
Volgens het baasje was een vrouw in een rode auto getuige van het ongeluk. " Zij heeft gewacht totdat het hondje naar de kant was gebracht en reed daarna verder", schrijft ze op Facebook. Ze hoopt dat de getuige zich meldt, om zo de dader te achterhalen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen