Overslaan en naar de inhoud gaan

Puntje voor Lions en nederlaag voor Bevo in België

Geplaatst opzondag 26 september 2021 - 15:47

De twee Limburgse handbalteams op het hoogste niveau kenden een matig weekend. Met een gelijkspel en een nederlaag keerden respectievelijk Lions en Bevo zaterdagavond terug uit België.

Lions ging op bezoek in Wallonië bij HC Visé. Na drie overwinningen op rij moest de ploeg uit Sittard genoegen nemen met een gelijkspel: 28-28. Het was het eerste puntenverlies in het nog jonge seizoen. De ploeg van Christoph Jauernik staat nu op de tweede plek in de BENE-league met zeven punten.

Voorlaatste
Dat is één punt minder dan koploper Achilles Bocholt. Die ploeg was in eigen huis veel te sterk voor Bevo HC: 37-26 De ploeg uit kent een moeilijke seizoenstart en heeft na vier wedstrijden nog altijd geen punt gehaald. De ploeg uit Panningen is terug te vinden op de elfde en voorlaatste plaats.

Derby
Komend weekend staat in de stadssporthal in Sittard het duel tussen de twee Limburgse ploegen op de kalender. De derby tussen Lions en Bevo begint om 19.00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen