Overslaan en naar de inhoud gaan

Puinhoop met autopapieren kost Helmondenaren twee auto's

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2015 - 20:59

Omdat het kenteken van hun auto niet in orde was, hebben drie mannen uit Helmond er voor gezorgd dat ook hun vriend zijn auto moest inleveren bij de politie in Meijel.

Dat deelde de politie Peel en Maas op Facebook

Tijdelijke platen
Het drietal werd in Meijel aan de kant gezet, omdat agenten hadden gezien dat de tijdelijke kentekenplaat van hun Audi A3 was verlopen. Omdat de politie er ook van uit ging dat de auto niet verzekerd was, moesten de Brabanders mee naar het bureau.

Boete
Daar kregen ze een boete, en moesten ze zien te bewijzen dat de auto wèl verzekerd was. De verlopen kentekenplaten werden vernietigd, en omdat er zonder nummerbord al helemaal niet gereden mag worden moesten de Helmondenaren ander vervoer regelen.

Belastingschuld
Ze belden een plaatsgenoot, die ze wel even zou komen ophalen. Maar toen die auto bij het politiebureau aankwam, haalden de agenten ook dat kenteken even door het systeem. En wat bleek? De eigenaar van die auto had nog een flinke belastingschuld open staan, waarop de douane deze auto kwam afslepen.

Autoambulance
De Helmondenaren besloten uiteindelijk maar een autoambulance te bellen om de nummerplaatloze Audi terug naar huis te brengen. Of alle vier de Brabanders mee konden met de pannewagen wist de politie niet, maar er rijdt natuurlijk ook nog een bus...

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Foute' bestuurder loopt tegen de lamp en raakt auto kwijt
Behulpzame buurman ziekenhuis in geslagen
Meijelnaar met drugs op zak vastgezet in Asten
Meijel persoon te water (9 maart 2016)
Persoon te water, traumaheli naar Meijel
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen