Overslaan en naar de inhoud gaan

Pui aan diggelen na ramkraak op nachtwinkel Geleen

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 5:03

Op een nachtwinkel in Geleen is woensdagochtend een ramkraak gepleegd.

Rond 04:30 uur reed een auto door de glazen pui van de winkel aan de Rijksweg.

Pakjes sigaretten
Volgens een verslaggever stond de kassalade open en was de vloer bedekt met pakjes sigaretten. De daders zijn met hun auto gevlucht. Wat de precieze buit is, is niet bekend.

Video: Track '88

Plofkraak
Nog geen maand geleden was het op een andere plek in Geleen ook al raak. Toen werd er een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van ABN AMRO. Winkelcentrum De Zuidhof was toen uren dicht verband met mogelijk explosie- en instortingsgevaar.

Lees ook: Plofkraak op geldautomaat in Geleen

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen