Overslaan en naar de inhoud gaan

Publiekslieveling keert niet terug bij Fortuna

Geplaatst opdonderdag 29 juni 2017 - 16:10

Fortuna Sittard heeft tevergeefs met voormalig publiekslieveling Regillio Simons (44) gesproken over de functie van hoofd jeugdopleiding.

Dat bevestigen Simons en de club in gesprek met 1Limburg.

Gesproken
"Ik heb met de club gesproken over de jeugdopleiding en een mogelijke rol als hoofd jeugdopleiding", zegt de oud-aanvaller. "Dat waren goede gesprekken en onze visies komen ook grotendeels overeen."

Afgeketst
Toch is het niet tot een deal gekomen. "Er zijn wat mij betreft een paar belangrijke zaken rondom de academy die een deal in de weg staan. Daar wil ik niet verder over uitweiden, dat vind ik niet netjes", zegt Simons. "De deur is wat mij betreft niet dicht, want de club zit in mijn hart. Misschien in een later stadium of in een andere rol."

Nieuwe man
Fortuna Sittard bevestigt de stukgelopen gesprekken met Simons. "Wij dachten dat we er met Regillio uit zouden komen", zegt woordvoerder Ludo van Denderen. "Dat is helaas niet gelukt. We gaan nu met iemand anders in zee en hopen hem volgende week te presenteren."

Gloriedagen
In Sittard beleefde Simons zijn gloriedagen. Hij groeide er in vier jaar tijd uit tot publiekslieveling, vooral vanwege zijn bijdrage aan het succesvolle seizoen 1998/1999. Onder Bert van Marwijk bereikte Fortuna Sittard de bekerfinale, terwijl Simons dat jaar schitterde door twee keer te scoren op bezoek bij Ajax (1-3 winst) en vier doelpunten te maken in de gewonnen wedstrijd tegen PSV (6-4).

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Perr Schuurs bij Ajax - 1Limburg
Toekomst Oranje: Perr Schuurs hoort bij grootste talenten
Xavi Simons Regillio Simons
Zoon oud-Fortunees debuteert bij Paris Saint-Germain
Louis Coolen terug bij academie Roda
Roda wil weer jeugdopleiding met MVV, Fortuna en VVV
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen