Overslaan en naar de inhoud gaan

Publiekslieveling Fortuna Sittard verkast naar TOP Oss

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 7:38

Voetballer Lars Hutten ruilt Fortuna Sittard in voor TOP Oss. Hij heeft een tweejarig contract getekend bij de Keuken Kampioen Divisionist.

De geboren Tilburger is kreeg in mei te horen dat een nieuwe verbintenis als speler van de Sittardse club niet bespreekbaar was.

Zesde plek
TOP Oss eindigde afgelopen jaar op de zesde plek. Daarmee plaatste de club zich voor de play-offs om promotie naar de Eredvisie, maar werd daarin uitgeschakeld door Sparta Rotterdam.

Tweede periode
In 2017 startte de aanvallend ingestelde middenvelder zijn tweede periode bij de Fortunezen. Hij speelde in alle competities zo'n 88 duels voor de geel-groenen en wist daarin 22 maal de bal tegen het net drukken.

Promotie
Hutten was een van de absolute publieksfavorieten in Sittard én was dit seizoen als invaller nog geregeld belangrijk. Ook had de 29-jarige middenvelder een groot aandeel in de promotie van Fortuna naar de Eredivisie.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen