Sylvana Smeets met Floki, een hondje van haar nicht

Sylvana wil hulphond die haar trauma's verjaagt

Sylvana Smeets is pas 17 jaar, maar sleept een traumatisch verleden met zich mee uit haar vroege jeugd. Om de naargeestige schimmen uit het verleden te temmen, zamelt ze nu geld in voor een hulphond die haar daarbij kan helpen.

92386783_872016856607893_4368551600587800576_n
De erfenis van Srebrenica: 'Ik ben kapot'

De Kerkraadse Dutchbat III-veteraan René Houben was erbij toen Srebrenica viel. Hij gaat nog altijd gebukt onder de gebeurtenissen 25 jaar geleden.

Pete Hoekstra ambassadeur Kerkrade 31 jan 2020
Veteranensoos Kerkrade heropend

De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra heeft vrijdag het ontmoetingscentrum voor veteranen in Kerkrade heropend.

Failliete ptss-kliniek komt er weer bovenop

De kliniek voor mensen met een posttraumatische stressstoornis Psytrec, met een vestiging in Weert, maakt een doorstart.

PTSS-kliniek op kazerneterrein Weert failliet

De behandelkliniek voor mensen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis Psytrec in Weert is failliet.

Pinkpopdrama hakt er flink in: agente zit ziek thuis

Een politieagente die als één van de eerste hulpverleners aanwezig was op de plek waar het dodelijke Pinkpopongeval gebeurde, heeft mogelijk Posttraumatisch Stresssyndroom (PTSS) overgehouden aan het incident.

Geld gezocht voor film over mensen met gedragsstoornissen

Documentairemaker Sander Selen uit Egchel is een crowdfundingactie begonnen voor een film over mensen met PTSS en gedragsstoornissen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten