Overslaan en naar de inhoud gaan

Psychologisch onderzoek Prins Mike I afgerond

Geplaatst opvrijdag 26 april 2019 - 15:00

De psychologische rapportage van prins Mike I van Holtum is klaar. Dat bleek vrijdagmiddag tijdens een korte zitting in de rechtbank in Maastricht.

De carnavalsprins wordt verdacht van brandstichting in zijn eigen woning. Hij zit al ruim drie maanden vast.

Afwezig
Vrijdagmiddag was er een zogenoemde pro formazitting over de zaak. De inhoudelijke behandeling volgt later dit jaar. Prins Mike I was niet aanwezig op de zitting. Zijn advocaat was er wel, maar die wilde niets zeggen over de resultaten van de psychologische rapportage.

Brand
De Holtummer zou zijn eigen woning in januari in brand hebben gestoken, vermoedelijk na een conflict met zijn vriendin. De carnavalsprins is in zijn vrije tijd lid van de vrijwillige brandweer.

Lees ook: Rechter beslist: prins Mike met carnaval in de cel

Geen prins
Als gevolg van de brandstichting en de arrestatie van de prins moest Holtum het dit jaar doen zonder prins carnaval. Mike I miste de vastelaovend omdat hij vast zit.

Lees ook: Holtum viert dit jaar carnaval zonder prinsenpaar na brand

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen