Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV'er Rico Zeegers naar MVV

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 13:54

MVV heeft zich versterkt met de 21-jarige Rico Zeegers uit Echt. De verdediger komt over van Jong PSV. De Maastrichtenaren huren de speler tot het einde van dit seizoen.

Na dit seizoen is er voor MVV een mogelijkheid om de verdediger definitief over te nemen. Zeegers heeft bij PSV de gehele jeugdopleiding doorlopen.

Jong PSV
Trainer Darije Kalezic is blij met de komst van Zeegers. "Hij heeft vorig seizoen veel wedstrijden gespeeld bij Jong PSV. Dit jaar even iets minder. Het is ook mooi dat we een jongen uit eigen streek hebben kunnen halen. Hij woont immers in Echt."

Verdediging
Zeegers had nog een contract voor een half jaar bij de Eindhovense club maar kreeg te horen dat hij in de winterstop mocht uitkijken naar een nieuwe club. Trainer Kalezic was al langer op zoek naar versterkingen in de verdediging. "Met de komst van Zeegers willen we anticiperen op de langdurige absentie van Shermar Martina en het vertrek van Zak Swanson. Er ligt dan immers door de vele wedstrijden overbelasting op de loer voor onze enige overgebleven rechtsback, Tim Zeegers."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen