Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV'er Rico Zeegers naar MVV

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 13:54

MVV heeft zich versterkt met de 21-jarige Rico Zeegers uit Echt. De verdediger komt over van Jong PSV. De Maastrichtenaren huren de speler tot het einde van dit seizoen.

Na dit seizoen is er voor MVV een mogelijkheid om de verdediger definitief over te nemen. Zeegers heeft bij PSV de gehele jeugdopleiding doorlopen.

Jong PSV
Trainer Darije Kalezic is blij met de komst van Zeegers. "Hij heeft vorig seizoen veel wedstrijden gespeeld bij Jong PSV. Dit jaar even iets minder. Het is ook mooi dat we een jongen uit eigen streek hebben kunnen halen. Hij woont immers in Echt."

Verdediging
Zeegers had nog een contract voor een half jaar bij de Eindhovense club maar kreeg te horen dat hij in de winterstop mocht uitkijken naar een nieuwe club. Trainer Kalezic was al langer op zoek naar versterkingen in de verdediging. "Met de komst van Zeegers willen we anticiperen op de langdurige absentie van Shermar Martina en het vertrek van Zak Swanson. Er ligt dan immers door de vele wedstrijden overbelasting op de loer voor onze enige overgebleven rechtsback, Tim Zeegers."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen