Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV tegen Roda zonder sterkhouders Zoet en Van Ginkel

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 18:06

De kersverse landskampioen PSV speelt woensdag bij Roda JC onder meer zonder sterkhouders Luuk de Jong, Marco van Ginkel en doelman Jeroen Zoet. De drie spelers zijn geblesseerd.

Het doel in Kerkrade wordt verdedigd door Eloy Room, die zondag in de kampioenswedstrijd tegen Ajax al even mocht invallen. De oud-doelman van Vitesse debuteert in de eredivisie als basisspeler voor de Eindhovenaren.

Bank
Trainer Phillip Cocu heeft verder Nicolas Isimat-Mirin, Gastón Pereiro en Santiago Arias op de bank gezet. In de basis staan onder meer Pablo Rosario, Derrick Luckassen, Sam Lammers en Mauro Júnior.

PSV werd zondag kampioen door Ajax te verslaan. Roda JC vecht nog tegen degradatie. De bal rolt om 18:30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Lees ook: Hendrix en Brenet grijpen landstitel met PSV

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen