Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV-spits scheurde door Baexem en krijgt fikse boete

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 18:01

Voormalig PSV-spits Jürgen Locadia (25) bewaart weinig goede herinneringen aan Baexem. Donderdag kreeg hij een boete van tweeduizend euro voor een flinke snelheidsovertreding die hij daar beging.

Hij reed meer dan 30 kilometer per uur te hard. Het betreffende incident vond plaats op 28 mei 2016, toen hij nog in dienst was van PSV. Inmiddels speelt de aanvaller voor het Engelse Brighton & Hove Albion.

Geen rijverbod
Locadia moest zich in november 2017 voor de kantonrechter in Roermond verantwoorden. Hij kreeg toen een boete van 730 euro én een rijverbod voor de duur van twee manden. Tegen die straf ging hij echter in beroep. Dat levert hem nu in ieder geval het behoud van zijn papiertje op. Wel heeft de rechter hem een voorwaardelijk rijverbod van een half jaar opgelegd.

Gouden Porsche
Het is overigens niet voor het eerst dat de aanvaller in de fout gaat op de weg. In 2016 moest hij zich al eens publiekelijk verantwoorden voor zijn snelheidsovertredingen. "Ik houd gewoon van snelle auto's en vooral van Porsches. Maar deze (een gouden Porsche Panamera, red.) bleek te snel voor Nederland. Met zo'n monster kun je eigenlijk nergens doorrijden. Ik heb heel veel snelheidsboetes gekregen in die tijd", zei hij in een later interview met het Eindhovens Dagblad.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen