Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

PSV-spits scheurde door Baexem en krijgt fikse boete

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 18:01

Voormalig PSV-spits Jürgen Locadia (25) bewaart weinig goede herinneringen aan Baexem. Donderdag kreeg hij een boete van tweeduizend euro voor een flinke snelheidsovertreding die hij daar beging.

Hij reed meer dan 30 kilometer per uur te hard. Het betreffende incident vond plaats op 28 mei 2016, toen hij nog in dienst was van PSV. Inmiddels speelt de aanvaller voor het Engelse Brighton & Hove Albion.

Geen rijverbod
Locadia moest zich in november 2017 voor de kantonrechter in Roermond verantwoorden. Hij kreeg toen een boete van 730 euro én een rijverbod voor de duur van twee manden. Tegen die straf ging hij echter in beroep. Dat levert hem nu in ieder geval het behoud van zijn papiertje op. Wel heeft de rechter hem een voorwaardelijk rijverbod van een half jaar opgelegd.

Gouden Porsche
Het is overigens niet voor het eerst dat de aanvaller in de fout gaat op de weg. In 2016 moest hij zich al eens publiekelijk verantwoorden voor zijn snelheidsovertredingen. "Ik houd gewoon van snelle auto's en vooral van Porsches. Maar deze (een gouden Porsche Panamera, red.) bleek te snel voor Nederland. Met zo'n monster kun je eigenlijk nergens doorrijden. Ik heb heel veel snelheidsboetes gekregen in die tijd", zei hij in een later interview met het Eindhovens Dagblad.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen