Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

PSV-spits scheurde door Baexem en krijgt fikse boete

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 18:01

Voormalig PSV-spits Jürgen Locadia (25) bewaart weinig goede herinneringen aan Baexem. Donderdag kreeg hij een boete van tweeduizend euro voor een flinke snelheidsovertreding die hij daar beging.

Hij reed meer dan 30 kilometer per uur te hard. Het betreffende incident vond plaats op 28 mei 2016, toen hij nog in dienst was van PSV. Inmiddels speelt de aanvaller voor het Engelse Brighton & Hove Albion.

Geen rijverbod
Locadia moest zich in november 2017 voor de kantonrechter in Roermond verantwoorden. Hij kreeg toen een boete van 730 euro én een rijverbod voor de duur van twee manden. Tegen die straf ging hij echter in beroep. Dat levert hem nu in ieder geval het behoud van zijn papiertje op. Wel heeft de rechter hem een voorwaardelijk rijverbod van een half jaar opgelegd.

Gouden Porsche
Het is overigens niet voor het eerst dat de aanvaller in de fout gaat op de weg. In 2016 moest hij zich al eens publiekelijk verantwoorden voor zijn snelheidsovertredingen. "Ik houd gewoon van snelle auto's en vooral van Porsches. Maar deze (een gouden Porsche Panamera, red.) bleek te snel voor Nederland. Met zo'n monster kun je eigenlijk nergens doorrijden. Ik heb heel veel snelheidsboetes gekregen in die tijd", zei hij in een later interview met het Eindhovens Dagblad.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen