Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

PSV-spits scheurde door Baexem en krijgt fikse boete

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 18:01

Voormalig PSV-spits Jürgen Locadia (25) bewaart weinig goede herinneringen aan Baexem. Donderdag kreeg hij een boete van tweeduizend euro voor een flinke snelheidsovertreding die hij daar beging.

Hij reed meer dan 30 kilometer per uur te hard. Het betreffende incident vond plaats op 28 mei 2016, toen hij nog in dienst was van PSV. Inmiddels speelt de aanvaller voor het Engelse Brighton & Hove Albion.

Geen rijverbod
Locadia moest zich in november 2017 voor de kantonrechter in Roermond verantwoorden. Hij kreeg toen een boete van 730 euro én een rijverbod voor de duur van twee manden. Tegen die straf ging hij echter in beroep. Dat levert hem nu in ieder geval het behoud van zijn papiertje op. Wel heeft de rechter hem een voorwaardelijk rijverbod van een half jaar opgelegd.

Gouden Porsche
Het is overigens niet voor het eerst dat de aanvaller in de fout gaat op de weg. In 2016 moest hij zich al eens publiekelijk verantwoorden voor zijn snelheidsovertredingen. "Ik houd gewoon van snelle auto's en vooral van Porsches. Maar deze (een gouden Porsche Panamera, red.) bleek te snel voor Nederland. Met zo'n monster kun je eigenlijk nergens doorrijden. Ik heb heel veel snelheidsboetes gekregen in die tijd", zei hij in een later interview met het Eindhovens Dagblad.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen