Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV na verlies tegen Barcelona klaar in Europa

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 22:55

PSV speelt na de winterstop geen Europese wedstrijden meer. Het team van trainer Mark van Bommel verloor woensdag het voorlaatste groepsduel in de Champions League.

FC Barcelona was in Eindhoven met 1-2 te sterk.

Zwaar teleurgesteld
Trainer Mark van Bommel baalde stevig van de nederlaag: "Je krijgt niet altijd wat je verdient, dat is voetbal", zei de geboren Maasbrachtenaar bij Veronica. "Soms valt het de goede kant op en soms de verkeerde kant. Ik ben echt zwaar teleurgesteld dat we deze wedstrijd hebben verloren."

Goede partij
Van Bommel had niettemin genoten van zijn ploeg, die het grote Barcelona meer dan goed partij gaf. Alleen het afronden van legio kansen liet veel te wensen over. "Na het eindsignaal klapte iedereen in het stadion voor PSV. Dat zegt genoeg over de prestatie van mijn spelers. Ze hebben alles gegeven. Ook de iets aangepaste speelwijze werkte goed. Het betekent toch wel iets als je tegen een ploeg als Barcelona zoveel kansen weet te creëren."

Grote stappen
De uitschakeling op het Europese podium deed Van Bommel best wel pijn. "Maar we hebben in vergelijking met het begin van het seizoen grote stappen gezet. We hebben bewezen dat we ons nu kunnen meten op het hoogste niveau. Dit duel vormt de bevestiging dat we goed bezig zijn."

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen