Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV liet Perr Schuurs door de vingers glippen

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 11:25

Naast Ajax was ook PSV in de race om de handtekening van Perr Schuurs (18), maar de aanvoerder van Fortuna Sittard hoorde de afgelopen maanden niets meer uit Eindhoven.

Dat zegt de tiener in gesprek met Voetbal International, dat hem uitriep tot Speler van de Week.

Lees ook: Schuurs heeft toptransfer naar Ajax te pakken

Geen contact
Volgens Schuurs was het gevoel bij Ajax meteen goed. "Een topclub in Nederland waar steeds weer jeugdspelers de kans krijgen en doorbreken. Ik ben trots dat ik deze kans krijg." PSV was daarnaast geen optie meer. "De laatste twee maanden is er geen contact meer geweest met PSV."

Grote jongens
De stopper uit Nieuwstadt gaat komend seizoen vol voor zijn kans bij het 'grote' Ajax. "Ik ben met een heel warm gevoel ontvangen en heb met iedereen van de staf gesproken. Van Marc Overmars tot hoofdtrainer Marcel Keizer. Ik sluit aan bij de eerste selectie van Ajax en krijg mijn kans. Mocht dat niet meteen lukken, want het is natuurlijk een enorm grote stap, dan speel ik mijn wedstrijden bij Jong Ajax."

Twee miljoen
Hoewel betrokkenen tot dusver weigeren uitspraken te doen over de transfersom, is deze volgens Voetbal International bepaald op ruim twee miljoen euro. Via bonussen zou dit bedrag kunnen oplopen tot drie miljoen euro, terwijl Fortuna Sittard ook nog een doorverkooppercentage zou hebben bedongen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen