Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV gaat niet verder met Limburgse middenvelder

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 9:26

De toekomst van Jaëll Hattu (21) ligt niet bij PSV. Die club heeft de middenvelder uit Venlo laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd.

De twintiger speelt sinds 2011 voor de landskampioen uit Eindhoven, maar maakte nooit zijn debuut in de hoofdmacht.

Jong PSV
Hattu maakte bij PSV wél zijn debuut in het betaald voetbal, maar deed dat namens Jong PSV. Die ploeg komt uit in de Keuken Kampioen Divisie, waarin ook MVV en Roda JC vertegenwoordigd zijn dit seizoen. Bij de reserveploeg zat Hattu echter ook geregeld op de bank.

Twaalf wedstrijden
Hij kwam in twee seizoenen tot twaalf wedstrijden namens Jong PSV. In slechts twee van die wedstrijden stond hij in de basisopstelling en hij speelde nooit een volledig duel. Hattu kan wel terugkijken op een mooie tijd in de Eindhovense jeugdopleiding. De Venlonaar stond onder meer in de basis tegen Manchester United en CSKA Moskou tijdens de UEFA Youth League, de Champions League voor jeugdvoetballers.

Voor zijn tijd bij PSV, speelde Hattu in de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Hij speelde ook vijf interlands voor jeugdteams van Oranje.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen