Overslaan en naar de inhoud gaan

PSV gaat niet verder met Limburgse middenvelder

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 9:26

De toekomst van Jaëll Hattu (21) ligt niet bij PSV. Die club heeft de middenvelder uit Venlo laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd.

De twintiger speelt sinds 2011 voor de landskampioen uit Eindhoven, maar maakte nooit zijn debuut in de hoofdmacht.

Jong PSV
Hattu maakte bij PSV wél zijn debuut in het betaald voetbal, maar deed dat namens Jong PSV. Die ploeg komt uit in de Keuken Kampioen Divisie, waarin ook MVV en Roda JC vertegenwoordigd zijn dit seizoen. Bij de reserveploeg zat Hattu echter ook geregeld op de bank.

Twaalf wedstrijden
Hij kwam in twee seizoenen tot twaalf wedstrijden namens Jong PSV. In slechts twee van die wedstrijden stond hij in de basisopstelling en hij speelde nooit een volledig duel. Hattu kan wel terugkijken op een mooie tijd in de Eindhovense jeugdopleiding. De Venlonaar stond onder meer in de basis tegen Manchester United en CSKA Moskou tijdens de UEFA Youth League, de Champions League voor jeugdvoetballers.

Voor zijn tijd bij PSV, speelde Hattu in de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Hij speelde ook vijf interlands voor jeugdteams van Oranje.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen