Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Provincie wijst kritiek over Midden-Limburg van de hand

Geplaatst opdinsdag 11 april 2017 - 22:44

Het provinciebestuur is het niet eens met de kritiek van wethouder Angely Waajen van Roermond, dat er in het gouvernement gebrek aan aandacht is voor de Midden-Limburgse economie.

Ook is het niet zo dat ondernemers Roermond mijden door de imagoschade, veroorzaakt door oud-wethouder Jos van Rey, aldus het provinciebestuur in antwoord op vragen van de PVV.

Beeld
Waajen
had haar opmerkingen gemaakt in een interview met De Limburger. "Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld", stelt het provinciebestuur. Zo ondersteunt de provincie het actieplan Waterrecreatie voor de Maasplassen, de opknapbeurt van de N280 en een project 'positieve gezondheid' in de wijk Donderberg.

Binnenstad
Bovendien verwacht de provincie binnenkort een overeenkomst te sluiten over financiële steun voor verdere ontwikkeling van de Roermondse binnenstad, zo staat in het antwoord van het provinciebestuur.

Een werkbezoek van het provinciebestuur eind maart en diverse gesprekken met PvdA-gedeputeerde Eric Geurts worden omschreven als 'constructief'. Gevoelens van onvrede zouden toen ook niet zijn geuit.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Carnavalsoptocht en Bacchusdrieve Roermond voor jaar gered
Geen krappe bocht bij opknapbeurt N280 Roermond
Woede over schrappen van kermis op Markt Roermond
Actie tegen autobranden in Maasniel
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen