Overslaan en naar de inhoud gaan

Provincie wijst kritiek over Midden-Limburg van de hand

Geplaatst opdinsdag 11 april 2017 - 22:44

Het provinciebestuur is het niet eens met de kritiek van wethouder Angely Waajen van Roermond, dat er in het gouvernement gebrek aan aandacht is voor de Midden-Limburgse economie.

Ook is het niet zo dat ondernemers Roermond mijden door de imagoschade, veroorzaakt door oud-wethouder Jos van Rey, aldus het provinciebestuur in antwoord op vragen van de PVV.

Beeld
Waajen
had haar opmerkingen gemaakt in een interview met De Limburger. "Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld", stelt het provinciebestuur. Zo ondersteunt de provincie het actieplan Waterrecreatie voor de Maasplassen, de opknapbeurt van de N280 en een project 'positieve gezondheid' in de wijk Donderberg.

Binnenstad
Bovendien verwacht de provincie binnenkort een overeenkomst te sluiten over financiële steun voor verdere ontwikkeling van de Roermondse binnenstad, zo staat in het antwoord van het provinciebestuur.

Een werkbezoek van het provinciebestuur eind maart en diverse gesprekken met PvdA-gedeputeerde Eric Geurts worden omschreven als 'constructief'. Gevoelens van onvrede zouden toen ook niet zijn geuit.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Carnavalsoptocht en Bacchusdrieve Roermond voor jaar gered
Geen krappe bocht bij opknapbeurt N280 Roermond
Woede over schrappen van kermis op Markt Roermond
Actie tegen autobranden in Maasniel
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen