Overslaan en naar de inhoud gaan

Provincie wijst kritiek over Midden-Limburg van de hand

Geplaatst opdinsdag 11 april 2017 - 22:44

Het provinciebestuur is het niet eens met de kritiek van wethouder Angely Waajen van Roermond, dat er in het gouvernement gebrek aan aandacht is voor de Midden-Limburgse economie.

Ook is het niet zo dat ondernemers Roermond mijden door de imagoschade, veroorzaakt door oud-wethouder Jos van Rey, aldus het provinciebestuur in antwoord op vragen van de PVV.

Beeld
Waajen
had haar opmerkingen gemaakt in een interview met De Limburger. "Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld", stelt het provinciebestuur. Zo ondersteunt de provincie het actieplan Waterrecreatie voor de Maasplassen, de opknapbeurt van de N280 en een project 'positieve gezondheid' in de wijk Donderberg.

Binnenstad
Bovendien verwacht de provincie binnenkort een overeenkomst te sluiten over financiƫle steun voor verdere ontwikkeling van de Roermondse binnenstad, zo staat in het antwoord van het provinciebestuur.

Een werkbezoek van het provinciebestuur eind maart en diverse gesprekken met PvdA-gedeputeerde Eric Geurts worden omschreven als 'constructief'. Gevoelens van onvrede zouden toen ook niet zijn geuit.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Carnavalsoptocht en Bacchusdrieve Roermond voor jaar gered
Geen krappe bocht bij opknapbeurt N280 Roermond
Woede over schrappen van kermis op Markt Roermond
Actie tegen autobranden in Maasniel
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen