Overslaan en naar de inhoud gaan

Provincie steekt miljoenen in stimuleren woningmarkt

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 17:37

De provincie Limburg stelt in de regio's noord, midden en zuid elk een bedrag van 1,5 miljoen euro beschikbaar voor projecten die de woningmarkt moeten stimuleren.

Het geld is afkomstig uit het Transitiefonds Limburgse Woningmarkt.

Acht ton
In de regio Midden-Limburg is er inmiddels een bedrag van bijna acht ton toegekend aan zes projecten. Initiatieven uit die regio kunnen nog worden aangemeld.

Duwtje in de rug
Volgens gedeputeerde Erik Koppe voor Volkshuisvesting probeert de provincie om met een financiele bijdrage de woningmarkt in Limburg een duwtje in de rug te geven. In de loop van dit jaar kunnen ook projecten uit de regio noord en zuid zich aanmelden om zo kans te maken op subsidie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aantal faillissementen in Limburg gedaald
Steeds meer webwinkels in Limburg
Noord-Limburg banenmotor van de provincie
Grotere bedrijven verdwijnen langzaam uit Zuid-Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen