Overslaan en naar de inhoud gaan

Provincie ‘redt’ mfa Maasbree

Geplaatst opdinsdag 20 januari 2015 - 16:36

De Provincie heeft dinsdagmorgen 200.000 euro subsidie beschikbaar gesteld voor de bouw van een nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) in Maasbree.

Daarmee is financiering van de ombouw van het oude gemeentehuis rond. De subsidie is nodig om de bouw, al eerder versoberd in de plannen vanwege te hoge kosten, te kunnen betalen.

Hart voor Maasbree
De nieuwe mfa maakt onderdeel uit van Hart voor Maasbree (totaal budget: 12 miljoen euro) waar onder meer ook de nieuwe brede school toe behoort, die onlangs de deuren opende.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sloop werkzaamheden Bouw
Sloop van oude gemeentehuis in Maasbree in volle gang
Mfa in Maasbree gaat in oktober officieel open
gitaar muziek muziekles concert
Scholen in Peel en Maas gekort op subsidie muziekonderwijs
Muurschildering uit 1956 ontdekt in oude school
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen