Overslaan en naar de inhoud gaan

Provincie geeft Zomerparkfeest Venlo muzikaal cadeau

Geplaatst opdinsdag 10 mei 2016 - 11:56

De Amerikaanse techno-dj Jeff Mills treedt tijdens het Zomerparkfeest in Venlo samen op met philharmonie zuidnederland. Deze bijzondere samenwerking is een cadeau van de provincie Limburg voor de veertigste editie van het muziekfestival.

Dat laat de organisatie van het jaarlijkse festival, dat van 25 tot en met 28 augustus in het Julianapark plaatsvindt, weten.

Eerste namen
Buiten de samenwerking tussen de Amerikaanse techno-dj Jeff Mills en philharmonie zuidnederland, maakte de organisatie nog vijftig namen bekend. Zo zullen onder andere ook De Staat en Memphis Maniacs op het podium staan. Verder komt ook de Engelse band Gang of Four naar Venlo. Deze band is opgericht in hetzelfde jaar als het Zomerparkfeest.

Programma
Een overzicht van het programma staat op de website. De organisatie laat verder weten binnenkort nog zeventig namen bekend te maken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Muziektalent krijgt een kans op Zomerparkfeest in Venlo
Zomerparkfeest Venlo strikt Douwe Bob
Yellow Grass - Hit and Run
Kiest u maar, wie moet er optreden op Zomerparkfeest Venlo?
Zomerparkfeest Venlo zet festivalbus opnieuw in
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen