Overslaan en naar de inhoud gaan

Provinciale subsidie voor verlichte wielerbaan in Neer

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 7:54

Het provinciebestuur geeft 750.000 euro subsidie voor het realiseren van een veilige wieleromgeving bij sportpark ‘t Ligteveld in Neer.

Dat heeft VVD-gedeputeerde Joost van den Akker meegedeeld in het Limburgs Parlement.

Belangrijke stap
Het provinciale geld is een belangrijke stap richting het aanleggen van de verlichte wielerbaan. Daarnaast komen er ook verlichte banen voor mountainbikers en cyclocrossers.

Opknapbeurt
Eind vorig jaar besloot het gemeentebestuur van Leudal 820.000 euro uit te trekken voor de wielerbaan. Dat is onderdeel van plan 't Maasveld, een opknapbeurt voor het hele sportpark.

Voorwaarde voor die gemeentelijke bijdrage was dat de provincie ook geld op tafel zou leggen. Dat is nu dus gebeurd.

Succesvolle oproep
Drie weken geleden deden wethouder Robert Martens en mede-initiatiefnemer John van Haeff van ‘t Maasveld in een statencommissie nog een beroep op de provinciale politiek om een financiële bijdrage te leveren. Met succes dus.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen