Overslaan en naar de inhoud gaan

Provinciale subsidie voor verlichte wielerbaan in Neer

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 7:54

Het provinciebestuur geeft 750.000 euro subsidie voor het realiseren van een veilige wieleromgeving bij sportpark ‘t Ligteveld in Neer.

Dat heeft VVD-gedeputeerde Joost van den Akker meegedeeld in het Limburgs Parlement.

Belangrijke stap
Het provinciale geld is een belangrijke stap richting het aanleggen van de verlichte wielerbaan. Daarnaast komen er ook verlichte banen voor mountainbikers en cyclocrossers.

Opknapbeurt
Eind vorig jaar besloot het gemeentebestuur van Leudal 820.000 euro uit te trekken voor de wielerbaan. Dat is onderdeel van plan 't Maasveld, een opknapbeurt voor het hele sportpark.

Voorwaarde voor die gemeentelijke bijdrage was dat de provincie ook geld op tafel zou leggen. Dat is nu dus gebeurd.

Succesvolle oproep
Drie weken geleden deden wethouder Robert Martens en mede-initiatiefnemer John van Haeff van ‘t Maasveld in een statencommissie nog een beroep op de provinciale politiek om een financiële bijdrage te leveren. Met succes dus.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen