Overslaan en naar de inhoud gaan

Protest VC Weert tegen puntenmindering afgewezen

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 21:37

Volleybalbond Nevobo handhaaft het besluit om Irmato/VC Weert drie punten in mindering te brengen.

De club diende een protest in tegen de straf, maar dat is afgewezen.

Griepgolf
De thuiswedstrijd van de vrouwen tegen Alterno, op zaterdag 15 november, ging niet door, omdat de smalle selectie van VC Weert in de voorafgaande week was geveld door een griepgolf. Daardoor kon de club geen team op de been brengen. VC Weert beriep zich op overmacht.

Lagere teams
Naast een geldboete kreeg VC Weert drie punten in mindering. Volgens Hans de Vos van de Nevobo moet een vereniging in een dergelijke situatie terugvallen op speelsters van lagere teams. De straf blijft daardoor staan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Peelpush wint volleybalderby van VC Weert
Volleybalsters VC Weert overklast door Eurosped TVT
Volle ziekenboeg bij VC Weert: wedstrijd afgelast
Ester de Vries keert terug bij VC Weert
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen