Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Protest tegen komst Lidl naar Gennep

Geplaatst opdinsdag 22 november 2016 - 8:41

Twee supermarkten in het centrum van Gennep hebben protest aangetekend tegen de komst van de Lidl. Volgens de directies is er onvoldoende markt voor nog een supermarkt in Gennep.

Lidl mag, volgens de vergunning die de gemeente Gennep af wil geven, een winkel bouwen van zo'n 2.300 vierkante meter aan het Europaplein en een parkeerplaats met 44 eigen plekken. Dat meldt de Gelderlander.

Concept
De Jan Linders en Albert Heijn die al in het centrum van Gennep gevestigd zitten, hebben officieel bezwaar aangetekend tegen de ontwerp-vergunning. Volgens de winkelbedrijven zal er met de komst van de Lidl een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan, ondanks de extra parkeerplekken die de Lidl zelf moet creëren.

Daarnaast zijn er twijfels over de toenemende verkeersdrukte in het centrum en het laad- en losverkeer dat door de nieuwe Lidl ontstaat.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gennep keurt nieuwbouwplan Lidl goed ondanks protesten
Forse uitbreiding distributiecentrum Lidl in Venlo
Lidl oogst lof met verkoop vlees Limburgse haantjes
Lidl
Lidl opent groot distributiecentrum in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen