Overslaan en naar de inhoud gaan

Protest tegen komst Lidl naar Gennep

Geplaatst opdinsdag 22 november 2016 - 8:41

Twee supermarkten in het centrum van Gennep hebben protest aangetekend tegen de komst van de Lidl. Volgens de directies is er onvoldoende markt voor nog een supermarkt in Gennep.

Lidl mag, volgens de vergunning die de gemeente Gennep af wil geven, een winkel bouwen van zo'n 2.300 vierkante meter aan het Europaplein en een parkeerplaats met 44 eigen plekken. Dat meldt de Gelderlander.

Concept
De Jan Linders en Albert Heijn die al in het centrum van Gennep gevestigd zitten, hebben officieel bezwaar aangetekend tegen de ontwerp-vergunning. Volgens de winkelbedrijven zal er met de komst van de Lidl een tekort aan parkeerplaatsen ontstaan, ondanks de extra parkeerplekken die de Lidl zelf moet creëren.

Daarnaast zijn er twijfels over de toenemende verkeersdrukte in het centrum en het laad- en losverkeer dat door de nieuwe Lidl ontstaat.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gennep keurt nieuwbouwplan Lidl goed ondanks protesten
Forse uitbreiding distributiecentrum Lidl in Venlo
Twee mensen gearresteerd na ruzie in supermarkt
Lidl oogst lof met verkoop vlees Limburgse haantjes
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen