Overslaan en naar de inhoud gaan

Protest bij besloten bijeenkomst Tihange

Geplaatst opmaandag 4 september 2017 - 14:54

De actiegroep Stop Tihange Westelijke Mijnstreek roept op tot een protestactie, donderdagavond bij het provinciehuis.

Dan wordt in een besloten bijeenkomst bestuurlijk Limburg bijgepraat over de kerncentrale van Tihange.

Tabletten en scenario
Politici en bestuurders krijgen dan van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg onder meer informatie over de distributie van jodiumtabletten en het alarmerende rapport van een Oostenrijks onderzoeksinstituut, dat een 'worst case scenario' opstelde voor een mogelijke ramp in de door problemen geplaagde kerncentrale.

De actievoerders kunnen het niet verkroppen dat de bestuurders in een geheime bijeenkomst worden bijgepraat, zonder dat het publiek of de pers daarbij aanwezig mogen zijn.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen