Snelweg protest Armenië

Armeense demonstranten blokkeren snelweg A76

Nederlanders en Belgen van Armeense afkomst blokkeerden vrijdagochtend de A76 om aandacht te vragen voor het conflict tussen Azerbeidzjan en Armenië en de Turkse inmenging.

thumbnail_image1
Scootmobielprotest tegen bezuinigingen Maastricht

Zo'n 60 boze scootmobilisten hebben in Maastricht geprotesteerd tegen bezuinigingsplannen van de gemeente.

Tractorprotest demonstratie 1 okt 2019
Video: Limburgse boeren op trekker naar actiedag

Boeren uit Noord- en Zuid-Nederland zullen woensdag op hun tractor naar De Bilt rijden om zich daar aan te sluiten bij de landelijke actiedag tegen het beleid van landbouwminister Carola Schouten.

Boerenprotest Maastricht (12 jul 2020)
Boeren voeren actie op Vrijthof Maastricht

Limburgse boeren hebben zich zondagmiddag verzameld op het Vrijthof in Maastricht om actie te voeren tegen de nieuwe veevoermaatregel van de overheid. Ze vertrokken met tractoren vanuit Grathem en reden via Sittard naar het Maastrichtse plein.

Dierenambulance
Boze vrijwilligers Dierenambulance in protest

Vrijwilligers van Dierenambulance Limburg Zuid (DALZ) willen met een protest het aftreden van twee bestuursleden afdwingen.

Waarom protesteren boeren (7 jul 2020)
Limburgse boeren voelen zich benadeeld in veevoerdiscussie

Ook Limburgse melkveehouders hebben grote bezwaren tegen de limiet die landbouwminister Carola Schouten wil stellen aan de hoeveelheid eiwit in krachtvoer. "Het is niet goed voor onze koeien."

Boerenprotest Ittervoort (5 juli 2020)_HD
Boeren blokkeren korte tijd op- en afritten A2

Boeren hebben zondagavond met hun tractoren de op- en afritten van de A2 bij Ittervoort geblokkeerd.

Boerenprotest A2 Ittervoort (3 juli 2020)_HD
Video: Boeren blokkeren met tractoren A2 bij Ittervoort

Boeren blokkeerden met tractoren vrijdagavond de A2 bij Ittervoort in noordelijke richting.

boerenprotest Nederweert (2 jul 2020)_HD
Limburgse boeren in protest tegen veevoermaatregel

Op verschillende plaatsen in Limburg hebben boeren zich donderdagavond verzameld om actie te voeren tegen de omstreden veevoermaatregel van de overheid.

ANP-412549841
Ook demonstratie tegen coronaregels in Maastricht verboden

De Veiligheidsregio Zuid Limburg heeft een demonstratie tegen de Covid-19-richtlijnen, die zaterdag in Maastricht zou plaatsvinden, verboden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten