Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Promotie voor burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren

Geplaatst opwoensdag 24 januari 2018 - 15:25

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren kan zich vanaf 22 mei als het goed is 'doctor-burgemeester' Jos Hessels noemen.

Op die dag verdedigt hij namelijk zijn proefschrift in de rechtsgeleerdheid bij de Nijmeegse universiteit. ​Zijn werk is al definitief goedgekeurd, heeft de burgervader laten weten aan zijn volgers op social media. Voor zijn onderzoekswerk heeft Hessels niet alleen geput uit schriftelijke bronnen, maar heeft hij ook gebruik kunnen maken van zijn eigen ervaring van alledag.

Ambtenaren
Het onderzoek gaat over ambtelijke ondersteuning voor gemeenteraadsleden, of eigenlijk het gebrek daaraan sinds in 2002 het dualisme werd ingevoerd. Sindsdien valt het gemeentelijk ambtenarenapparaat volledig onder het college van burgemeester en wethouders.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen