Het clubgebouw van het jubilerende en promoverende RVU Rothem

RVU Rothem alsnog gepromoveerd naar 2e klasse

Het is dinsdagavond bij de training van RVU in Rothem alsnog feest. De amateurclub heeft een telefoontje gehad van de KNVB en het eerste team is tóch gepromoveerd naar de tweede klasse.

Hay Dolmans (28 mei 2020)
Video: zure matten na zure seizoensontknoping RVU

Amateurclub RVU uit Rothem heeft van de KNVB te horen gekregen dat promotie niet mogelijk is. En dat is teleurstellend voor de ploeg in de derde klasse.

Westa - Kas van Oost (30 mrt 2020)
Tafeltennissers Westa keren terug in eredivisie

De tafeltennissers van Veerhuis Wessem/Westa spelen komend najaar in de eredivisie. De Nederlandse tafeltennisbond NTTB heeft dat de Wessemse vereniging laten weten.

Tafeltennis
Westa verplettert De Toekomst bij start voorjaarscompetitie

De tafeltennissers van Westa zijn de voorjaarscompetitie prima begonnen. Zij verpletterden in Wessem het team van De Toekomst uit Lochem met 10-0.

Kas van Oost (foto Westa)
Kas van Oost keert terug naar Westa

Kas van Oost keert terug naar Westa. De 15-jarige tafeltennisser uit Wessem is een van de grootste Nederlandse talenten.

Gemiste strafschop nekt Chèvremont in cruciaal duel

De voetballers van Chèvremont spelen ook komend seizoen in de eerste klasse. Het team van trainer Jan van Dijk verloor in de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse met 3-1 van Fortuna Wormerveer.

IJshockeysters promoveren na vijfde zege

De Nederlandse ijshockeysters hebben op het wereldkampioenschap in Peking promotie afgedwongen naar divisie 1A.

Vanaf de zomer promotie Limburg in nieuwe stijl

De provincie gaat drie keer per jaar de mogelijkheid bieden om projecten in te dienen die bijdragen aan de promotie van Limburg.

Ongekende luxe voor Boessen: 'Ja, promotie is besproken'

Voor trainer Wil Boessen kan het zomaar een heel mooi voetbalseizoen worden. 'Zijn' FC Den Bosch staat eerste in de Keuken Kampioen Divisie en promotie lonkt.

Voetbalvrouwen Fortuna '54 verliezen strijd om promotie

De voetbalsters van Fortuna '54 zijn er niet in geslaagd om naar de Topklasse te promoveren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten