Overslaan en naar de inhoud gaan

Promes vrijdag terug in de basis bij VVV

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 17:18

VVV ontvangt vrijdagavond (20:00 uur) Jong Ajax in De Koel.

Aangezien de hoofdmacht van de landskampioen deze week met 21 spelers de reis naar Dnjepr aanvaardde, staat er waarsschijnlijk een jeugdig elftal tegenover de Venlonaren.

Gewaarschuwd
"De enige selectiespeler die waarschijnlijk zou kunnen spelen is Kolbein Sigthórsson", denkt VVV trainer Maurice Steijn. "Desondanks moeten we gewaarschuwd zijn, Jong Ajax was van de week heer en meester tegenperiodewinnaar Almere City."

Niet moeilijk maken
Jerold Promes keert terug van zijn bovenbeenblessure waardoor Ramon Voorn opschuift naar zijn favoriete stek op het middenveld. Medy Elito maakt plaats voor Promes in de basiself. Steijn: "Iemand (Promes, red.) die na zijn rode kaarten aan het begin van de competitie heel constant heeft gespeeld, terug in de ploeg en Voorn naar het middenveld waar hij het prima heeft gedaan. Soms moet je het niet moeilijker maken dan het is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Van Crooy vervangt Wolters bij VVV
Nieuweling Voorn meteen in de basis bij VVV
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen