Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Programmaboekje verdwijnt bij thuiswedstrijden van Roda

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 22:39

Na tien jaar verdwijnt het programmaboekje van Roda JC dat bij iedere thuiswedstrijd te koop is.

Dat heeft de G7 besloten, de groep ondernemers die bezig is met saneren bij de Kerkraadse club.

ForzaRoda
Het programmaboekje ForzaRoda werd voor iedere thuiswedstrijd in elkaar gezet. Naast advertenties stonden er verhalen in van spelers en trainer en was er een overzicht met statistieken en een terugblik op een historische wedstrijd op die betreffende datum.

Geldbesparing
Het werd steeds lastiger om adverteerders te vinden voor het programmaboekje, dat voor 50 eurocent te koop is. Bovendien wordt gekeken naar alle mogelijkheden om geld te besparen bij de Kerkraadse club. Dus sneuvelde het programmaboekje.

Verzameling
Verzamelaars kunnen nog één uitgave aan hun verzameling toevoegen. Vrijdag, voor de wedstrijd tegen Helmond Sport, komt de allerlaatste ForzaRoda uit. Er komt een alternatief in de vorm van een flyer.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen