Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma van nieuwe wielerwedstrijd aangepast

Geplaatst opwoensdag 1 maart 2017 - 11:30

Het programma van de wielerwedstrijd 'Hammer Series', dat komend voorjaar voor het eerst in Zuid-Limburg zal plaatsvinden, is aangepast.

Dat heeft de organisatie woensdag laten weten. Zo is de Cauberg uit het parcours geschrapt. In plaats daarvan beklimmen de renners elf keer de Vaalserberg.

Lees ook: Beste wielerploegen naar Limburg voor revolutionaire koers.

Dat gebeurt tijdens de eerste dag van het evenement. Wielrenners moeten dan dus elf keer de berg op, in rondjes van zeven kilometer. Op dag twee volgt de sprintwedstrijd, deelnemers rijden acht rondjes van twaalf kilometer in en rondom Sittard-Geleen.

Hammer Sportzone Limburg
Op de laatste dag is de ploegenachtervolging, ook rond de Sportzone in Sittard. De teams rijden dan drie rondes van bijna vijftien kilometer. De ploeg die als eerste over de streep komt, is de winnaar van het totale evenement dat de naam Hammer Sportzone Limburg heeft gekregen.

Het eerste weekend van juni staan 18 teams aan de start van het evenement. Van de toppers heeft in elk geval Tom Dumoulin al aangegeven mee te willen doen net als twaalf World Tour-ploegen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Hammer Series Limburg krijgt mogelijk vervolg
Wielerploeg van fietsen beroofd op vooravond Hammer Series
Wielerpark in Sittard-Geleen draagt naam Tom Dumoulin
Hammer Series: ook helemaal nieuw voor de renners zelf
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen