Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma Solar 2021: van degelijk tot 'ranzig'

Geplaatst opdinsdag 29 juni 2021 - 11:00

De Staat, dj Paul Elstak, Typhoon, Benny Rodrigues, Kraantje Pappie, maar ook Snollebollekes en Rapper Sjors. Het zijn enkele van de namen uit de line-up van Solar in Roermond dit jaar.

Hoewel het doorgaan van het festival aan de Maasplassen van 29 juli tot en met 1 augustus met nog wat onzekerheden omgeven is, is het programma al grotendeels bekendgemaakt.

Lees ook: 'Een go voor vergunning Solar, maar er zijn onzekerheden'

Programma tussen degelijk en 'ranzig'
Op de mainstage is De Staat de grote naam. Het grote podium wordt verder betreden door dj Paul Elstak met een grote live show, Nederhop-rapper Typhoon, Kraantje Pappie, the Dirty Daddies, Donnie & Joost XL en Brabo-feestact Snollebollekes.

In de Solar Techno Tent zijn Marcel Dettmann, Chris Liebing, Pan-Pot en Joyhauser vastgelegd om de bezoekers uit hun plaat te laten gaan. En bij de House of House komen - je raadt het al - liefhebbers van housemuziek aan hun trekken met namen als Housequake, Benny Rodrigues, La Fuente en het Limburgse dj-duo Lucas & Steve.

Hiphop-liefhebbers kunnen zich melden bij de Container Compound, waar Hosts Missin’Link & Bespoke, Poke, Latifah, Bryan MG, Berry & Toobs en Nightvision by Broederliefde de boel op stoom brengen.

Voor FeestDJRuud - de artiestennaam van Ruud Geurts uit Belfeld - wordt deze editie van Solar een hele area ingericht, waar hij met friends de menigte gaat vermaken. Onder die friends namen als Big Benny, Irwan, zanger Kafke en Otto Wunderbar. Daarnaast heeft hij nog een aantal surprise acts uitgenodigd.

Camping
Publiek kan al vanaf 29 juli op de camping terecht waar het traditiegetrouw ook het nodige vermaak krijgt voorgeschoteld, zoals een 72-uurs silent disco. In de campingtent zwaait host Kamping Kitsch de scepter, bijgestaan door Rapper Sjors, Kamping Kitsch Soundsystem Team, Zanger Rinus en Yves Deruyter.

Tickets verzilveren
Festivalgangers die in april al een kaartje hebben (aan)betaald kunnen dat tussen 1 en 5 juli verzilveren. Tickets die in die tijd niet verzilverd worden, gaan opnieuw in de verkoop. En daar zal waarschijnlijk een run op komen aangezien de 2021-editie in april al uitverkocht raakte. Bezoekers krijgen nog bericht van de organisatie over de regels die dan gelden, omdat die regels op dit moment nog onderwerp van gesprek zijn tussen de gemeente Roermond en Solar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen